Bekijk de timetable, plattegrond en lees meer over vervoer

nieuws overzicht
Bekijk de timetable, plattegrond en lees meer over vervoer
19 juli 2019Bekijk de timetable, plattegrond en lees meer over vervoer

TIMETABLE
Het puzzelen kan beginnen! Het blokkenschema voor OIABM 2019 is bekend. Wie speelt waar en hoe laat? Er zijn drie podia, waarvan er twee in een tent zijn en één in de buitenlucht. De timetable vind je hier: www.onceinabluemoonfestival.nl/time-table.

PLATTEGROND
Ticket gekocht? Persoonlijk blokkenschema bij de hand? Dan kunnen we bijna beginnen… Met nog iets meer dan een maand te gaan presenteren we vandaag de plattegrond van het festivalterrein. Het een en ander is veranderd en toegevoegd, maar de essentie blijft hetzelfde: livemuziek in de prachtige omgeving van het Amsterdamse Bos. De plattegrond vind je hier: www.onceinabluemoonfestival.nl/festival-site.

VERVOER
Er zijn verschillende manieren om naar het festival te komen. Zo is het festival makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer + een pendelbus. Maar je kunt er ook voor kiezen om met de auto of met de fiets te komen. Meer informatie over het openbaar vervoer, (opstappen) pendelbussen, fietsen, auto en parkeren (tickets) vind je hier: www.onceinabluemoonfestival.nl/vervoer.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER