De food line-up is bekend!

nieuws overzicht
De food line-up is bekend!
24 juli 2019De food line-up is bekend!

Met nog een maand te gaan tot Once In A Blue Moon Festival 2019 informeren we je graag over wat je kan verwachten deze editie. Zoals beloofd, hebben we de food line-up flink aangepakt en uitgebreid. Van Amerikaanse BBQ- en Tex Mex-gerechten tot luxe pizza’s en bowls. Voor ieder wat wils! Eet je vegetarisch, veganistisch of heb je een voedselallergie? Geen probleem, we hebben ervoor gezorgd dat ook hier een heerlijk aanbod voor is.

Op het terrein zullen dit jaar onderstaande foodtrucks te vinden zijn:

GAZSINKER BBQ
Na groots succes vorig jaar is Gazsinker dit jaar ook weer aanwezig op OIABM! Deze rebelse, ruige mannen en stoere chicks van Gaszinker bieden geen standaard grillplaatjes of mannen in nette kokskleding, maar authenticiteit en ambachtelijk eten.

GAZSINKER PIZZA
Een knapperige bodem, luchtige korst, verse ingrediënten en de juiste kruiden.
Vegetarisch
 

ROLL OR BOWL
Bij Roll or Bowl serveren ze de lekkerste streetfood gerechten. Proef de tender chicken, malse steak of biologische tempeh (vegetarisch)! Gemakkelijk, gezond en gigantisch lekker; that’s how they roll!
Vegetarisch, veganistisch en glutenvrij

KOK AU VAN
Tequila kip en biefstukken in een open tortilla geserveerd in combinatie met sla en nacho’s. Het vlees kopen ze in bij een lokale boerderij en vegetarische slager.    
Vegetarisch en veganistisch

WILLY NACHO
Willy heeft de lekkere Mexican Taste; tortillachips, tomatensalsa, gehakt, jalapeño’s en kaas. Even gegratineerd in de oven en als laatste zure room er boven op.
Vegetarisch, veganistisch en glutenvrij

THE DUCK TRUCK
Een heerlijke sappige burger, wie houdt er niet van! Ze hebben deze 'all time favorite’ in een spannend jasje gestoken door te kiezen voor verschillende bereidingen van eend. Culinair en toegankelijk, dit alles met respect voor dier en natuur.    
Vegetarisch

FRIETJE BELL
Simpel als dat; de juiste aardappel, het juiste vet en de juiste temperatuur voor de meest knapperige friet.
Vegetarisch, veganistisch en glutenvrij

KEES KEBAB
Kees Kebab, ironisch omdat deze oer-Hollandse naam eigenlijk helemaal niet bij het mediterraanse product kebab past. Maar daar "proef" je niks van wanneer zij een wrap kebab in elkaar zetten, puur genieten! 

KIEP
Een bucket hotwings met pittige zoetzure- of knoflooksaus, kippeling met saus of een gegrilde kippenbout met chimichurri saus; je krijgt het allemaal bij KIEP.

PULLED
Pulled biedt de lekkerste pulled pork, op een broodje of bij friet.

KOFFIEKOPPEN
Van een gewone filterkoffie en thee tot koffiespecials. Gezien de drukte bij de koffiekraam vorig jaar hebben we dit jaar de hulp ingeschakeld van een tweede koffie-foodtruck.
Vegetarisch, veganistisch en glutenvrij

HOTDOGGIES
Hotdoggies, chilidoggies en kipdoggies gemaakt volgens oud familierecept van Van Dils. De veggiedoggie is een 100% biologische EN vegetarische worst van soya en tarwe, afkomstig van de Veggiedeli.
Vegetarisch

IJSBUS
Heerlijk & puur ijs! Ze onderscheiden zich door de speciale manier van presenteren, niet alleen het lekkerste ijs van hun ambachtelijke ijsmaker, maar ook de dagverse toppings maken de creaties vanuit deze bus zo bijzonder.
Vegetarisch, veganistisch en glutenvrij

* Mensen met hevige glutenallergie willen we aanraden om alsnog contact met ons op te nemen. De foodtrucks doen hun best om de glutenvrije porties zo 'glutenvrij’ mogelijk te maken, echter is kruisbestuiving bijna niet te voorkomen. De glutenvrije opties moeten prima voldoen voor mensen die last hebben van gluten intolerantie. Voor hevigere klachten raden we toch aan om contact met ons op te nemen via algemeen@onceinabluemoonfestival.nl.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER