Wij verwelkomen levende legende David Crosby

nieuws overzicht
Wij verwelkomen levende legende David Crosby
19 april 2018Wij verwelkomen levende legende David Crosby

Once In A Blue Moon mag op zaterdag 25 augustus een levende legende verwelkomen. David Crosby is één van de headliners op het nieuwe festival in het Amsterdamse Bos. De Amerikaanse folkrockpionier en huidig solo-artiest was één van de oprichters en lid van The Byrds en Crosby, Stills, Nash & Young. Zijn indrukwekkende carrière als zanger, gitarist en songschrijver omspant inmiddels een slordige 60 jaar. 

Met de toevoeging van David Crosby is het complete programma van Once In A Blue Moon echter nog niet volledig bekend. De line-up bestaat tot nu toe in alfabetische volgorde uit: Bombino, CC Smugglers, Courtney Marie Andrews, DeWolff, David Crosby, Drive-By Truckers, Hiss Golden Messenger, Lee Bains III & The Glory Fires, The Mavericks, Marlon Williams, Sam Outlaw, Seasick Steve, Sons of Bill, Steve Smyth en Tim Knol. We verwachten op korte termijn de laatste namen bekend te kunnen maken.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER