Once In A Blue Moon festival krijgt een vervolg in 2019!

nieuws overzicht
Once In A Blue Moon festival krijgt een vervolg in 2019!
27 augustus 2018Once In A Blue Moon festival krijgt een vervolg in 2019!

Terwijl het Once In A Blue Moon festival nog in volle gang is, kan de organisatie het bordje 'uitverkocht’ al bij de entree hangen. Ruim 5.000 ticketkopers en een aantal genodigden hebben zich allerminst af laten schrikken door de sporadische regenbuien en beleven een prachtige dag in het teken van americana, country, folk, blues en rootsrock. Met bijna twintig optredens van grote artiesten als David Crosby en Seasick Steve, nieuwe publieksfavorieten als Courtney Marie Andrews en Sam Outlaw en Nederlandse acts als Tim Knol en DeWolff, verdeeld over drie podia. De idyllische omgeving van het Amsterdamse Bos, de stijlvolle decoratie en het toepasselijke cateringaanbod maken de ervaring voor deze steeds groter wordende groep liefhebbers van deze muziekstijl compleet. 

Once In A Blue Moon is het eerste openluchtfestival in Nederland in haar soort. Tom Ketelaar, programmeur en organisator namens Greenhouse Talent: "Met dit festival bewijzen we dat roots en americana genres zijn die er serieus toe doen in Nederland. Er is een omslag gaande en ik vind het fantastisch dat we dat op deze manier kunnen laten zien. Dat biedt perspectieven voor de toekomst.” Once In A Blue Moon krijgt een vervolg, het festival vindt in 2019 plaats op zaterdag 24 augustus.

D.d. 25-08-2018

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER