Nieuwe namen: Courtney Marie Andrews, DeWolff en Sons of Bill

nieuws overzicht
Nieuwe namen: Courtney Marie Andrews, DeWolff en Sons of Bill
13 april 2018Nieuwe namen: Courtney Marie Andrews, DeWolff en Sons of Bill

Terwijl het Amsterdamse Bos met de dag groener wordt, krijgt ook het affiche van Once In A Blue Moon meer en meer kleur. De Amerikaanse Courtney Marie Andrews presenteert haar fenomenale countrysnik en dito liedjes zaterdag 25 augustus op het nieuwe festival. De rootsrockende broers van Sons of Bill zorgen die dag voor de mooiste vocale harmonieën in de idyllische omgeving van het hoofdstedelijke woud. Uit eigen land zal DeWolff - met eveneens een broederschap in de band - de boomwortels op de proef stellen met scheurende southern rock.
 

Met deze toevoegingen is het programma voor twee derde bekend. De line-up bestaat tot nu toe in alfabetische volgorde uit: Bombino, CC Smugglers, Courtney Marie Andrews, DeWolff, Drive-By Truckers, Hiss Golden Messenger, Lee Bains III & The Glory Fires, The Mavericks, Marlon Williams, Sam Outlaw, Sons of Bill, Steve Smyth en Tim Knol. De in totaal 20 acts krijgen een plek op één van de drie podia in het bos. Meer namen volgen binnenkort, tickets zijn reeds te koop via Ticketmaster.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER