Extra headliner toegevoegd: Seasick Steve

nieuws overzicht
Extra headliner toegevoegd: Seasick Steve
01 maart 2018Extra headliner toegevoegd: Seasick Steve

De Amerikaanse bluesmuzikant Seasick Steve speelt zaterdag 25 augustus op Once In A Blue Moon. Het nieuwe festival in het Amsterdamse Bos richt zich op americana, country, folk, blues en rootsrock. Eerder werden The Mavericks, Sam Outlaw, Hiss Golden Messenger, Tim Knol, Bombino, CC Smugglers, Steve Smyth en Lee Bains III & The Glory Fires aangekondigd. In totaal treden er 20 acts op, verdeeld over drie podia in de natuurrijke omgeving van het Amsterdamse Bos. De kaartverkoop voor Once In A Blue Moon start op 2 maart en loopt via Ticketmaster.

Seasick Steve is beslist geen onbekende voor Nederland. Hij speelde eerder zijn rauwe en energieke blues op grote landelijke festivals als Pinkpop, North Sea Jazz en Lowlands. Zijn doorbraak beleefde hij na een optreden in het TV-programma Jool’s Holland op de BBC in 2006. Sindsdien toert hij onafgebroken de wereld over, momenteel samen met zijn drummer Dan Magnusson, om uitverkochte shows te geven. Met zijn laatste album 'Keepin’ The Horse Between Me And The Ground’ (uit 2016) behaalde hij voor de vijfde keer op een rij een album top 10 notering in het Verenigd Koninkrijk. 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER