Drive-By Truckers en Marlon Williams toegevoegd aan line-up + eerste stagenaam bekend

nieuws overzicht
Drive-By Truckers en Marlon Williams toegevoegd aan line-up + eerste stagenaam bekend
16 maart 2018Drive-By Truckers en Marlon Williams toegevoegd aan line-up + eerste stagenaam bekend

Opnieuw breidt Once In A Blue Moon de line-up uit, ditmaal met de Nieuw Zeelandse singer-songwriter Marlon Williams en de Drive-By Truckers uit Amerika. Laatstgenoemde band speelt op de Sugar Mountain Stage, één van de drie podia die een plek krijgen in het tot de verbeelding sprekende decor van het Amsterdamse Bos waar het festival zich zal afspelen. Het betreft de enige Europese festivalshow van Drive-By Truckers in 2018.

Sugar Mountain is de concertreeks waaronder Paradiso shows presenteert die onder roots, country en aanverwante stromingen vallen en vormt een inhoudelijke één op één match met dat waar Once In A Blue Moon voor staat. Andere reeds eerder aangekondigde acts als Hiss Golden Messenger, Bombino en Tim Knol zullen eveneens op de Sugar Mountain Stage aantreden.

Ook van Seasick Steve, The Mavericks, Sam Outlaw, CC Smugglers, Steve Smyth en Lee Bains III & The Glory Fires is bekend dat ze op Once In A Blue Moon zullen spelen. Het affiche zal uiteindelijk 20 acts omvatten. Once In A Blue Moon vindt plaats op zaterdag 25 augustus, tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER