Carl Anderson als vervanger Marlon Williams

nieuws overzicht
Carl Anderson als vervanger Marlon Williams
19 juli 2018Carl Anderson als vervanger Marlon Williams

Carl Anderson vervangt op Once In A Blue Moon de Nieuw-Zeelander Marlon Williams, die zijn show op het festival heeft moeten annuleren. De Amerikaanse singer-songwriter past met zijn folk- en countryliedjes perfect in de line-up van het festival. En hij verkeert, met onder meer zijn landgenoten David Crosby, Seasick Steve en Drive-By Truckers, in goed gezelschap.  

De totale line-up van Once In A Blue Moon bestaat uit achttien roots-/americana-acts die verdeeld over drie podia in de natuurrijke omgeving van het Amsterdamse Bos zullen optreden. Het complete programma in alfabetische volgorde: Bombino, Carl Anderson, CC Smugglers, Courtney Marie Andrews, David Crosby, Dawn Brothers, DeWolff, Drive-By Truckers, Erin Rae, Hiss Golden Messenger,  I’m With Her, Lee Bains III & The Glory Fires, The Mavericks, Sam Outlaw, Seasick Steve, Sons of Bill, Steve Smyth en Tim Knol.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER